Over ons


CHRISTINE ELKHUIZEN

IMG_9Christine Elkhuizen heeft 20 jaar ervaring als 1e graads docent beeldende kunst, vormgeving en kunstgeschiedenis. Op het Stedelijk Gymnasium Nijmegen ontwikkelde en doceerde zij de vakken algemene culturele theorie (CKV2).

Als freelance kunstadviseur was zij o.a. verantwoordelijk voor een 40-tal exposities over autonoom beeldende kunst. In opdracht van de kunstacademie en het Gymnasium ontwikkelt en begeleidt zij kunstprojecten over uiteenlopende onderwerpen. 
 
De laatste jaren ligt het accent van haar werk op het geven van praktijkcursussen en lezingen over algemene culturele theorie. De kunstzinnige lezingen en eventuele dagexcursies zijn ondergebracht bij Dát is de Kunst.

In haar atelier legt zij zich toe op haar eigen schilderwerk waarbij het accent ligt op het specifieke Nederlandse landschap.

 

tel: 06-12476568
mail: christine@tint-nijmegen.nl
www.datisdekunst.nl


NOËLLE KOPPERS

Noëlle KoppersNoëlle Koppers werkt als zelfstandig beeldend kunstenares, exposeert in binnen- en buitenland en geeft daarnaast teken- en schilderlessen en workshops.

Ze heeft ruim 25 jaar ervaring als schilderdocente en is gespecialiseerd in werken naar de waarneming en in de fijnschilder/tekentechnieken.

Ze heeft TEHATEX 2e graads opleiding afgerond in 1985 en vanaf 1990 maatschap KUNSTWERK opgericht samen met o.a. Birgit Tax.
 
KUNSTWERK heeft 25 jaar kunstexposities en -uitleen verzorgd door heel Nederland en schilderworkshops gegeven aan instellingen, bedrijven en scholen.

Als schilderdocente heeft ze jarenlange ervaring bij het Paulusgilde in Winssen.

In WERKPLAATS DE WITT heeft Noëlle samen met Christine Elkhuizen TINT- teken- en schilderschool Nijmegen- opgezet.
Ook haar atelier is hier gevestigd.

tel: 06-44253975
mail: noelle@tint-nijmegen.nl
www.noellekoppers.nl

Comments are closed.