Gastdocent Elly van Rossum


ellyMijn naam is Elly van Rossum, mijn liefde en passie voor tekenen en schilderen maakt dat ik dit wil delen met iedereen die hierin is geïnteresseerd. Het begeleiden van het creatieve proces fascineert mij.
Ik heb mijn opleiding genoten aan de kunstacademie te Arnhem en heb daar mijn eerstegraads bevoegdheid tekenen, schilderen en grafiek behaald. Daarnaast heb ik diverse master workshops bij Talens gevolgd.

 
 

Zelf heb ik 25 jaar ervaring, als docente tekenen en schilderen, in het geven, begeleiden en organiseren van cursussen aan zowel volwassenen als kinderen. Ik ben ruim 20 jaar verbonden geweest aan Het Huis voor de Kunsten van De Lindenberg te Nijmegen en heb daar ruime ervaring opgedaan in het geven van teken- en schildercursussen, waaronder modeltekenen. Als gastdocent ben ik betrokken geweest bij de Nijmeegse School. Daarnaast heb ik in Groesbeek en omstreken meerdere cursussen begeleid, onder andere in samenwerking met Stichting Welzijn Groesbeek.

tel: 06-49948992
mail: elly@tint-nijmegen.nl

Comments are closed.